Dit seizoen

Meer dan 500 groene ideeën werden dit jaar ingestuurd voor het derde seizoen van GreenTech. De 12 beste ideeën werden geselecteerd voor een plek in het tv-programma! Zij kregen de kans om in de werkplaats een echt prototype of schaalmodel van hun idee te maken en uiteindelijk hun idee te presenteren voor de jury.
 
Benieuwd hoe hen dit verging? Kijk iedere week vanaf zaterdag 26 november om 11.00 uur naar het nieuwe seizoen van GreenTech bij RTL 4!
greentech-s3-33
greentech-s3-16 Elke week strijden drie teams van groene uitvinders om een plek in de finale. In de GreenTech-werkplaats krijgt ieder team hulp van een GreenCoach bij het bouwen van het eerste protoype van hun duurzame uitvinding. Aan het einde van de dag presenteren de uitvinders hun idee aan de jury. Die bepaalt welk idee doorgaat naar de finale en daarmee kans maakte op de hoofdprijs: een supergave Ultimaker 3D-printer!

 
Heb jij ook een groen idee? Stuur dan alvast jouw groene idee in voor het volgende seizoen!

Partners GreenTech wordt mede mogelijk gemaakt door partners en sponsoren die het programma op allerlei manieren ondersteunen. Hier vind je een overzicht van alle partners en sponsoren van seizoen 3 van GreenTech.