Uitvinderswedstrijd op TV 2

Het nieuwe seizoen is begonnen! Wij zijn weer op zoek naar jongeren met creatieve, verrassende maar vooral duurzame ideeën! Heb jij een groen idee? Stuur je idee in en wie weet zien we jou terug in onze werkplaats!

In GreenTech gaan jongeren tussen de 9 en 15 jaar de strijd met elkaar aan: wie heeft het meest duurzame idee van Nederland? 

In iedere aflevering van GreenTech werken drie kandidatenteams onder begeleiding van een eigen GreenCoach aan een prototype of schaalmodel van hun uitvinding. Aan het einde van de aflevering presenteren de kandidaten hun idee aan de vakjury, die vervolgens bepaalt wie er doorgaat naar de finale. GreenTech wordt gepresenteerd door Joris Putman (bekend van o.a. GTST, Green Dream District en Watt NU?!).

_MG_7836        _MG_8229

Bekijk de inzendingen van de uitvinders van vorig seizoen of kijk de afleveringen terug.